top of page

Rörelseglädje

Uppdaterat: 22 juni 2019

Jag ❤️ rörelse! Att förflytta sig långa sträckor för egen maskin är en mäktig känsla. Att ett par ben kan ta en framåt lika gärna som en bil. 5km, 10km, 21,1km 42,2km, 90km, 180km eller 300km. . Mäktig känsla att trotsa elementen och simma sjö och hav. 🌊🏊🏼‍♂️ Spegelblank eller vågor spelar ingen roll. . Jag älskar att cykla. Gärna snabbt. Känna hur luften gör motstånd. 🚴🏻‍♂️ Vindens sus.🌬 . Jag älskar det rena i att springa. Minimalt med utrustning.🏃🏽‍♂️ . Själva tävlingsdagen är bara en liten del av det jag kallar #TriLife En belöning för de tuffa träningspassen som man flyttar gränser med. . Jag brinner även för att dela med mig av min rörelseglädje och kunskap i triathlon-teamet jag coachar!#ECtriTeam #triathlontraining


0 visningar0 kommentarer
bottom of page